HYDROCLEANER

Allsidig hydrocleaner

JOSKIN hydrocleanere er designet for å rense grøfter og kloakk eller annen type arbeid der vakuum er nødvendig. De er utstyrt med et balansert bom som gjør sugerøret lettere å bruke. Den har også en høytrykk vannstråle for å røre/bryte opp fremmedlegemer slik at de kan suges. Injeksjonsdybden er maks. 1500 mm (standard).

Pumpe System

JOSKIN hydrocleanere er standard utstyrt med et pumpesystem som inkludere en JUROP DL 120 (12.000 l/min) vakuumpumpe med lyddemper og luftkjøling, samt en høytrykkspumpe (120 l / min – 120 bar) beskyttet av et vannfilter . Andre vakuumpumper er tilgjengelige som ekstrautstyr, som en vannkjølt LC 420, Samson V12 vannpumpe eller forskjellige typer PN-, LC- og DL-pumper. De er også standard utstyrt med en Ø4″ manuell bom med vanninjeksjon. Hydrauliske ledd for bommen, samt styrespak er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Tipping

Hydraulisk tipping av tanken gjør det enkelt å fjerne fremmedlegemer. I motsetning til modeller på 6000 l, som tippes ved hjelp av en hydraulisk sylinder, er modellene på 8.400L og 12.500L standard utstyrt med to hydrauliske sylindrer .

Slangetrommel

Manuell eller hydraulisk (ekstrautstyr) slangetrommel for høytrykksslange med rulle, munnstykke og manometer.

Ekstra utstyr

Flere alternativer er mulig for å tilpasse maskinen til fremtidige prosjekt: hydrauliske låser for bakveggen i stedet for manuelle, svanehals med en diameter på 100 mm, belysningsbjelke med kontrollboks, advarselslyd til vannstand på høytykkpumpen, røde og hvite striper på bakveggen (klistremerke) osv.

Spesifikasjoner

  1. Luftinntak + vannoverløp
  2. Luftfilter
  3. Trykkavlastningsventiler
  4. Vakuumventiler
  5. DL150 pumpe
  6. Omstillingsboks
  7. Høytrykkspumpe
  8. Høytrykksreguleringsventil
  9. Vannfilter
  10. Vann/gjørme adskilt i tank

 

Produktkatalog

Her har du vår nye flotte katalog med alle våre solide og bærekraftige produkter. Her kan du velge og vrake i de produktene du har behov for, eller de merkene du sverger til. Nå har vi samlet alt i en katalog, bare for deg.

Herde Industrier AS