Globus GTF 275

GTF 275 er av de mest solide i sin klasse på markedet.

Snøfreser 2-trinns. GTF 275 er av de mest solide i sin klasse på markedet. Utstrakt bruk av Hardox og Strenx stål i snøfreserens chassi, vfte, viftehus og innmaterskruer er utformet i Hardox 450. Vendbare slitestål i Hardox 500. Dette gir lang levetid på slitedeler og lave driftskostnader.

Snøfreseren har stor 85 cm vifte og store innmaterskruer gir en suveren kapasitet! Snøresen er utstyrt med en stor sentermontert girboks med automatkoblinger mot innmaterskruer Snøresen kan som standard brukes for sleping og rygging. Ved å montere et frontmonteringskit kan den også brukes i front på traktoren. Innfesting av drag gjør omstilling mellom front/rygging og slep meget enkelt.

Med snøfreserens design av utkastertut, vil den gi deg mulighet til å styre snøen akkurat dit du vil. Det todelte nedbrekket gjør at du kan styre snøen dit du ønsker, også mellom traktor og snøfres. Tuten er nedfellbar for enkelt vedlikehold og smørepunkter i bolter for lang levetid.Snøfresen kan utstyres med et bredt utvalg av ekstrautstyr som faste kantvinger, hydrauliske kantvinger, hjul, store ski, fjærutløser etc.

Spesifikasjoner

Arbeidsbredde, cm 275
Arbeidsbredde uten sideplater, cm 255
Vifte diameter, cm 85
Innmaterskrue diameter, cm 85
Vekt, kg 1400
Effektbehov, Hk 130

NO Søk 5 Brukerbilde To-trinns snøfreser GTF275-18

Konstruksjonen har en solid ramme og Hardox i viftehuset. Fresen er bygd for å takle tøffe forhold over lengre tid. Kan slepes, rygges og frontmonteres med frontmonteringsett. Arbeidsbredde uten sideplater 255cm – 275cm med.

Snøfreser GTF 275 leveres med 3 års fabrikkgaranti.

Hva omfattes av garantien

Garantien omfatter utbedring av feil og mangler på produktet eller komponenter som inngår i produktet.  Dette gjelder feil som kan spores tilbake til produksjon eller materialfeil.

Hva omfattes ikke av garantien

 • Garantien dekker ikke tredjeparts kostnader/konsekvenser eller driftsavbrudd.
 • Garantien dekker ikke transport av produkt mellom kunde og forhandler ved reparasjon
 • Garantien dekker ikke slitedeler, herunder også PTO aksling.
 • Globus dekker ikke ødeleggelse på grunn av feil bruk eller belastning utover det produktet er beregnet for.

Lengde på garanti

 • Garantien gjelder i 12 måneder fra salgsdato. Fakturadato fra forhandler til kunde gjelder som dokumentasjon for salgsdato.
 • Garantien er likevel begrenset til 24 måneder fra fakturadato fra Globus til forhandler

Garantivilkår

 • Garantien er ugyldig hvis det oppstår feil eller skader på produktet som skyldes feil bruk eller ved at instruksjonene i bruksanvisningen ikke er fulgt.
 • Garantien er ugyldig hvis produktet er brukt til andre bruksområder enn de som er beskrevet i bruksanvisningen.
 • Garantien er ugyldig hvis det er brukt uoriginale reservedeler (herunder også PTO-aksling) eller hvis foreskrevet vedlikehold av produktet ikke er fulgt.
 • Garantien forutsetter at serviceintervaller i brukermanual er fulgt opp. Kunden kan bli avkrevd dokumentasjon på utført vedlikehold.

Utvidet garanti

 • Så lenge vilkår nevnt i nedenstående punkter er innfridd omfattes produktet av Globus sin utvidede garanti på 3 år – 36 måneder fra salgsdato. Fakturadato fra forhandler til kunde gjelder som dokumentasjon for salgsdato.
 • Garantien er likevel begrenset til 48 måneder fra fakturadato fra Globus til Forhandler.
 • Produktet må følge anbefalte serviceintervaller fra Globus. Det er påkrevd med minimum en service hos forhandler hvert år. Denne skal utføres før sesong og senest 15. september.
 • Overleveringsskjema må sendes Globus senest 1 måned etter overlevering av nytt produkt til kunde for at den utvidede garantien skal gjelde.

Bruksanvisning og deleliste

Last ned pdf her

Produktkatalog

Her har du vår nye flotte katalog med alle våre solide og bærekraftige produkter. Her kan du velge og vrake i de produktene du har behov for, eller de merkene du sverger til. Nå har vi samlet alt i en katalog, bare for deg.

Herde Industrier AS