TRANS-EX

Multifunksjonell, sterk og kompakt tipphenger.

Trans-EX tippvogn er en kompakt henger som lett kan modifiseres. Når drop-sidene er fjernet, har brukeren en plattform der han enkelt kan laste forskjellige typer produkter. Han kan også montere 200 mm eller 400 mm forlengelser på tilhengeren for å øke lastekapasiteten.

Trans-EX

Det trapesformede chassiset til Trans-EX tippvogner kombinerer enkelhet og robusthet: dens stabilitet ligger i de kaldformede bjelkene laget av spesielt høyt strekkstål. På Trans-EX tipphengere er festesystemet en sterk boltet monoblokkstang med høydejustering og som er reversibel for lav eller høy tilkobling. Parkeringsstøtten har hjul og høyden kan justeres ved hjelp av et håndtak. Hjulet er brettet oppover når du kjører, for optimal sikkerhet.
Den elektriske bakbelysningen er integrert i en galvanisert boks som dekker bredden på kjøretøyet og fungerer som støtfanger. Chassiset, smalere enn karosseriet, kan monteres som tilleggsutstyr med en verktøykasse (1500 x 400 x 270 mm)
Dobbeltakselmodellene, tilgjengelig fra 5 T, er utstyrt med en Roll-Over boggie, som gjør det mulig å kompensere for bakkens ujevnheter, øke bremsekraften og kjørekomforten.

Produktkatalog

Her har du vår nye flotte katalog med alle våre solide og bærekraftige produkter. Her kan du velge og vrake i de produktene du har behov for, eller de merkene du sverger til. Nå har vi samlet alt i en katalog, bare for deg.

Herde Industrier AS