TETRA-SPACE

Den rullende og manøvrerbare vippetraileren!

Tippvogner Tetra-SPACE var spesielt designet for å transportere tunge laster over lange avstander. For å møte store belastninger er det inkludert mange kryssarmeringer i chassiset. Senket chassis gir lavt tyngdepunkt, noe som gir mer stabilitet til tilhengeren.

Komfortabelt oppheng

Tetra-SPACE er standard utstyrt med en dobbel aksel på baksiden og en oppheng med parabolske blader som sikrer jevn kjøring på veien. Foraksen er montert på en dreieskive. Tilhengeren er derfor veldig enkel å håndtere og drar fordel av optimal komfort, selv på langdistanse- og høyhastighetsveier.

Sterkt galvanisert chassis

Understellet til Tetra-SPACE tipphengere kombinerer enkelhet og høy motstand mot gjentatte belastninger, samt lang levetid. De bakre bjelkene består av store lukkede stålseksjoner (300 x 100 x 10 mm) som gir høy stabilitet. Den er også fullgalvanisert, noe som sikrer motstand mot korrosjon over tid. Den smale designen gjør det mulig å legge til mange typer dekk: et bredt spekter av bredder, høyder og profiler er tilgjengelig.

Produktkatalog

Her har du vår nye flotte katalog med alle våre solide og bærekraftige produkter. Her kan du velge og vrake i de produktene du har behov for, eller de merkene du sverger til. Nå har vi samlet alt i en katalog, bare for deg.

Herde Industrier AS