Silo-SPACE2

Volum og lønnsomhet til din fordel.

Silo-SPACE ser ut som en ny person. Denne nye versjonen, som inkluderer alle sterke punkter (løpeutstyr, gulv i bevegelse, luftbremser osv.) Som til nå har bidratt til suksess, skyver grensene for lastekapasitet og manøvrerbarhet. Silo-SPACE 2 består av en avsmalnet kropp med bevegelig gulv som sikrer flytende og rask lossing. Den spesielle funksjonen ligger i den høye lastekapasiteten: opptil 59 m³ med en kuppel. Konstruert på et spesielt solid grunnlag, er hengeren utstyrt med en JOSKIN hydraulisk fjæring, som gjør den veldig stabil og behagelig å kjøre, både på marken og på veien.

Bakdør med bred åpningsvinkel

Tilhengeren losses enkelt og uten blokkering takket være bakdøren med bred åpningsvinkel, betjent av to dobbeltvirkende hydrauliske sylindrer. En låseanordning med fjær sørger for at døren er helt lukket og unngår uventet åpning under transport.

Konsisk Chassis

For å laste av med minimal friksjon er profilen til side- og bakveggene til Silo-SPACE 2 vertikal. De er faktisk 5 cm bredere bak enn i front. Denne koniske formen sikrer en rask og jevn lossing av ensilasjen (mais, gress osv.).

Bevegelig gulv

For å sikre stabiliteten inkluderer det bevegelige gulvet i Silo-SPACE 2-standarden to bevegelige deler med kjeder drevet av 2 hydrauliske motorer med sideboks. Deres profilerte lameller er alternativt plassert for å sikre en jevn lastfordeling. Girkjedene gir høy motstand mot trekkraft. To sett med 4 slitasje Ertalon-skinner er plassert på begge sider av chassis for å forhindre at det bevegelige gulvet og gulvet skraper mot hverandre (lyddemping). De to hydrauliske motorene (beskyttet under gulvet), som driver det bevegelige gulvet, er utstyrt med to gir: den første gjør det mulig å sette det bevegelige gulvet i bevegelse og gradvis øke kraften, mens den andre sørger for rask og regelmessig lossing av tilhengeren.

Skrå frontvegg

Frontveggen er malt og perforert og er designet for å maksimere nyttelasten. For det formål forsynte våre ingeniører den med en 22 ° vinkel og et hengselsystem som gjør lossingen lettere ved å skyve og bryte materialet. Denne mekanismen sikrer blant annet et større lasteområde.

Manøvrerings mulighet

Utstyrt med en bladfjær oppheng var monoblokkstrukturen på trekkstangen, som er skrånende og direkte festet til kroppen, veldig raffinert. Takket være denne nye formen forbedres traktorens manøvrerbarhet. Den utvidede styrevinkelen gjør det også lettere å manøvrere.

Selvbærende chassis

Ved bruken av en senket monocoque chassis tillot det å øke chassisshøyden (180 mm høyere enn på Silo-SPACE) og redusere vekten. Som et resultat er nyttelasten høyere. Denne funksjonen gir en mulighet til å demontere maskinen for å sende den i en container for eksport.

Foldet støtfanger

Støtfangeren er nå brettet hydraulisk under maskinen når den er lastet. Denne nye funksjonen gjør det mulig å unngå opphopning av ensilasje i sporet. Dette systemet reduserer også den mulige risikoen for tap gress på offentlig motorvei.

Produktkatalog

Her har du vår nye flotte katalog med alle våre solide og bærekraftige produkter. Her kan du velge og vrake i de produktene du har behov for, eller de merkene du sverger til. Nå har vi samlet alt i en katalog, bare for deg.

Herde Industrier AS