TRANS-KTP 9/11/15

Velge multifunksjonalitet og stabilitet

JOSKIN Trans-KTP 9, 11 og 15 T konstruksjonstilhengere er » low-capacity » modellene i JOSKIN heavy duty-serien. Med sin kompakte og robuste design (sidevegger, gulv og bakdør i HARDOX-stål), er de en ideell løsning for små og store anlegg, gartnere eller til og med offentlige tjenester. De er forhåndsutstyrt for å bli utstyrt med to valgfrie aluminium ramper, og lar en dermed laste og transportere en liten gravemaskin.

Drag

Trans-KTP 9, 11 og 15 T er utstyrt med en åpen drag, som gitt sin struktur, sikrer et veldig godt vekt / motstandsforhold. De brede festepunktene (samme bredde som understellet) forbedrer manøvreringsevnen ytterligere. Denne løsningen gir en rett trekk- / skyvelinje og en stor vertikal klaring ved trekkøyet, og absorberer dermed i stor grad støt.

Konsept

Understellet til JOSKIN Trans-KTP 9, 11 og 15 Tippvogner er 900 mm bredt og kan derfor utstyres med brede hjul. Den består av 250 x 100 x 6 mm profilrør på modell 9/45 og 11/45, og av 300 x 100 x 8 mm profilrør på modell 15/45. Kjørekomforten som hele vognen er bygget for, er sikret med hengende fjæring med tverrfjærer.

Produktkatalog

Her har du vår nye flotte katalog med alle våre solide og bærekraftige produkter. Her kan du velge og vrake i de produktene du har behov for, eller de merkene du sverger til. Nå har vi samlet alt i en katalog, bare for deg.

Herde Industrier AS