Hjulgrabb

Hjulgrabb for transport og fordeling av gras

Den er først og fremst beregnet på transport og fordeling av silogras, vått gras, luta halm og annet grøntfôr inne i fjøset. Den er lett å arbeide med, og den store fordelen er at all manuell på- og avlessing bortfaller. Arbeidsstudier viser at en kan utrette langt mer med hjulgrabb enn når man sliter manuelt.

Spesifikasjoner

Vekt 32 kg
Størst bredde 60 cm
Hjul 16″ (4,00 x 8″) luftgummihjul
Kapasitet ca. 75 kg våtfôr pr. lass

Instruksjon og reservedelsliste

Last ned pdf her

Annen transport

Hjulgrabben er dessuten ei hendig lita kjerre som kan nyttes til diverse småtransporter på gården. Det kan være en sekk kålrot som skal ut i en ventende bil, et par halm- eller høyballer som skal flyttes et stykke, en kasse med ett eller annet som skal inn, eller en annen liten transport som skal utføres. Hjulgrabben er da god å ha for hånden.

Lett og robust

Hjulgrabben er konstruert som en liten høysvans, med 5 ståltinder som bærer lasset og ei tang som knepper til og holder det på plass. Lasset frigjøres ved at man trår på en utløserspak.

Produktkatalog

Her har du vår nye flotte katalog med alle våre solide og bærekraftige produkter. Her kan du velge og vrake i de produktene du har behov for, eller de merkene du sverger til. Nå har vi samlet alt i en katalog, bare for deg.

Herde Industrier AS