Z4 Teleskopisk Høgmikser

For røring I åpne eller lukket gjødsellager. Med en høgmixer fra Rekord kommer du over en kant på opptil 2 meter for enkel omrøring i utekummer eller ved gjødselport.

Teknisk data
Rørlengden er 4.0 / 5.0 / 5,5 / 6.0 / 7.0 m. Begge mixerene (Z3 og Z4) monteres til stativet med trepunktskobling og kan enkelt tas av stativet og brukes som lavmixer. 

Opplagring
Standard design med HY drivlinje for en retnings rotasjon. 6 spleinskraftaksel. Lagerhus på mikserrør som en egen modulkonstruksjon for enkelt vedlikehold. Lager og propell, 2 aksiale rullelager for å absobererede aksiale kreftene. Propellskaftet er Ø 35mm, tettningsringer rundtskaftet. Smøring gjennom oljebadet inni mikserrøret.

Rør og drivaksling
Mixerrør Ø 121 x 4 mm galvanisert. Drivaksling Ø50mm med innvendig opplagring. Røret er oljefyllt med olje ISO VG 68, ca. 40 % av rørets volum.

Propell
3 blads høyeffekts propell dynamisk balansert. Propellstørrelse varierer ut i fra traktorstørrelse.

  • 560 mm 72 kW (98 HK) v/1000rpm• HD 
  • 580 mm 88 kW (120 HK) • HD 
  • 620 mm 100 kW (136 HK)

Galvanisert propell er standard men kan fåes som herdet stål eller ss304.

Stativet
Stativet består av en robust galvanisert kostruksjon med kraftige vinkelgir og Pto aksling mellom girene for sømløs direkte overføring. Standard utførelse med fast stativ, kan også leveres med teleskop for hydraulisk regulering opp og ned.

Produktkatalog

Her har du vår nye flotte katalog med alle våre solide og bærekraftige produkter. Her kan du velge og vrake i de produktene du har behov for, eller de merkene du sverger til. Nå har vi samlet alt i en katalog, bare for deg.

Herde Industrier AS