Gjødselsrister

Reimes rister av firkantstål er bygget opp av 16 mm firkantstål, som er sveist på solide tverrliggere av 8 x 50 mm. flattstål. En viktig detalj på Reimes rister er at de har en spesialprofil på kantene, dette gjør at rista har en god støtte mot betongkanten. Som tileggsutstyr kan en få klammer til å koble sammen …

Gjødselsrister Read More »

Reimes rister av firkantstål er bygget opp av 16 mm firkantstål, som er sveist på solide tverrliggere av 8 x 50 mm. flattstål. En viktig detalj på Reimes rister er at de har en spesialprofil på kantene, dette gjør at rista har en god støtte mot betongkanten. Som tileggsutstyr kan en få klammer til å koble sammen ristene.

Reimes T-stålrister er en kraftig og solid rist for storfe og ungdyr. Den kan også brukes i kombinasjon med firkantstålrist. T-stålristen gir særdeles bra renhold av dyra, og er behagelig for dyra å stå på. Det er viktig at ristene ligger stødig i utsparingen, derfor anbefaler vi å legge 5 mm. flattstål på utsparingshyllen.

Produktkatalog

Her har du vår nye flotte katalog med alle våre solide og bærekraftige produkter. Her kan du velge og vrake i de produktene du har behov for, eller de merkene du sverger til. Nå har vi samlet alt i en katalog, bare for deg.

Herde Industrier AS